This is a print version of story Sportschool by hemel2001 from emailnewslettertemplates.info

Sportschool

Steven valt me meteen de eerste dag al op als ik binnenkom. Een grote gespierde man van halverwege dertig . Elke keer als hem zie, groet ik vriendelijk. Na twee weken maak ik verlegen mijn eerste praatje. Steven is verreweg de mooiste man van de sportschool. Maar nu ik met hem praat, blijkt hij ook nog intelligent en geestig. Steeds vaker als ik naar de sportschool ga, hoop ik dat hij er is. We praten steeds langer met elkaar. Over werk, politiek, maatschappelijke vraagstukken, films, het weer, familie. Uitgebreid vertelt Steven over zijn jeugd in Nigeria en hoe hij uiteindelijk in Nederland terecht is gekomen.

Ik nodig hem geregeld uit bij me te komen eten. Hij zegt geen nee, maar tot een afspraak komt het niet. Ik geef hem mijn visitekaartje met mijn telefoonnummer en email-adres. Hij maakt er nooit gebruik van. Mijn werk neemt me steeds meer in beslag. Steeds minder vaak ga ik naar de sportschool. Op de tijden dat ik er wel ben, zie ik Steven nooit meer. Op zondagochtend ga ik altijd, maar hij niet. Als ik op een zondagochtend van de sportschool naar mijn appartement loop, denk ik aan Steven. Ik besluit hem een sms-je te sturen. Ik toets ‘ik heb je wéér gemist in de sportschool’ en verstuur het bericht. Als ik mijn voordeur van het slot draai, piept mijn mobiel. ‘ik lig still in bed’, lees ik in de display. Steven en ik hadden de gewoonte ontwikkeld om in een combinatie van Nederlands en Engels te communiceren. Ik schrijf hem brutaal terug ‘wish i was there next to you, of nog beter you on top of me...’. Lang hoef ik niet op een reply te wachten. Het is kort: ‘okay’. Ik schrik van het bericht en weet niet meteen wat ik doen moet. Ik schrijf hem een berichtje terug dat ik over een half uur bij hem ben. Snel neem ik een douche en spoel me grondig.

Een beetje opgewonden zenuwachtig rij ik zijn straat in. Steven heeft me ooit verteld waar hij woont, maar zonder huisnummer. Ik stuur hem weer een berichtje en vraag naar huisnummer. Binnen een paar tellen antwoord. Ik loop de huisnummers af tot ik bij een mooi vooroorlogs huis kom. Vier bellen bij de voordeur. Ik druk op Stevens bel. “Stairs, door on your right,” hoor ik kortaf door de intercom. Het slot van de deur klikt vrij en ik duw de deur open. Twee deuren links en rechts van een mooie oude houten trap. Het huis is blijkbaar in vier appartementen verbouwd. Ik neem de trap. Boven aangekomen, zie ik de rechter deur op een kier staan.
Ik duw de deur verder open en roep “Steven?” Ondertussen kijk ik rond: een kleine woning. Zeer smaakvol ingericht. Ik zie moderne kunst aan de muur en een goede combinatie van moderne meubels en antiek. Ik hoor Stevens stem antwoorden: “Overhere.” Mijn hart gaat flink tekeer. Ik loop in de richting van de stem. In de kamer zie ik Steven rechtop in een grote boxspring liggen. Zijn prachtige zwarte bovenlichaam in witte kussens. Hij glimlacht breed en klopt met zijn hand op het lege deel naast hem. Zonder woorden kleed ik me uit tot mijn boxershort en kruip naast hem.

Ik wacht even af. Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Steven neemt het heft in handen en trekt me naar zich toe. Hij kust me vol op mijn mond. Ik open mijn lippen en ik voel zijn tong in me. Ik streel zijn borst en pluk aan zijn tepels. Ik hoor tevreden geluiden uit zijn keel komen. Veel langer kan ik niet wachten. Met een grote zwaai gooi ik het dekbed van Steven af. Geen onderbroek. Steven is helemaal naakt. Ik zie zijn lul. Ik heb zo vaak naar zijn kruis gegluurd in de sportschool, maar ik kon nooit het formaat zien. Zelfs geen contouren. Steven draagt altijd een wijde joggingbroek. Nu zie ik zijn stijve pik. “It's all yours,” fluistert hij geil. Ik duik tussen zijn benen en ga er op mijn knieën. Ik probeer een schatting te maken. Zeker twee handen lang en heel dik. Grote dikke aderen meanderen over de schacht. Voorzichtig trek ik zijn voorhuid naar achter. Een druppel voorvocht parelt uit zijn pisbuis. Ik lik het op. Het smaakt naar niks. Dan neem ik zijn eikel in mijn mond. Geduldig zak ik met mijn hoofd over zijn pik. Ik wil hem helemaal in me voelen. Ik verzamel speeksel in mijn mond. Ik duw zijn dikke pik in mijn keel. Ik kokhals en snak naar adem. Even pauzeren. Ik kijk naar boven. Steven ligt met gesloten ogen in de kussens. Mijn strottenhoofd is ondertussen gewend aan de invasie en ik druk door. Stevens pik verdwijnt helemaal in mijn keel. Het gevoel is geweldig. Ik hoor bewonderend gekreun. Steven maakt neukbewegingen met zijn onderlichaam. Hij naait me zonder omhaal met lange bewegingen. Nu ik helemaal gewend ben, is het eigenlijk net zo lekker als in mijn kont. Zeker vijf minuten gaat Steven zo door. Dan voel ik zijn pik dikker worden. Zijn gesteun en gekreun heftiger. “Take this, bitch,” roept hij. Ik lach in mezelf. Steven houdt dus van thug-talk. Het maakt mij niet geiler, ik vind het wel grappig. De eerste straal sperma voel ik in mijn keel. Ik trek terug. Ik wil zijn zaad proeven. ‘You can have it all, ho,” Steven is niet meer te houden. Hij pakt mijn hoofd vast en de stralen zaad komen in mijn mond. De smaak is bitter en ziltig, maar met tonen van noten. Ik glimlach om mijn eigen omschrijving.
Als ik opkijk, zie ik Steven na-hijgen. Ik laat zijn lul half slap uit mijn mond vallen. Ik kan me bijna geen mooiere aanblik voorstellen. Een half stijve pik, zojuist gespoten en de mooiste zwarte man van de sportschool. Ik kruip omhoog. “Taste this,” zeg ik terwijl ik mijn tong in zijn mond duw. Hij wil niet, maar ik zet door. Hij heeft blijkbaar zijn eigen sperma nog nooit geproefd. “Eigenlijk is het helemaal niet vies. I just didn’t try before, ” hoor ik hem zeggen.

Ik kruip naast hem en lig heerlijk warm tegen Steven aan. Hij slaat het dekbed over ons heen. Ik dommel in slaap. Ik heb een drukke week gehad en was vanmorgen al vroeg in de sportschool. Daar heb ik flink mijn best gedaan. Gewoon een beetje moe.

Ik word wakker van de bewegingen van Steven. Nog slaperig voel ik dat hij tussen mijn benen gaat zitten. Hij tilt ze op, trek mijn boxershort uit en duikt naar beneden. Zijn tong ploegt door mijn bilnaad. Hij likt rond mijn superschone en geschoren poepgaatje. Ik ben ontspannen van de slaap en hij drukt het puntje naar binnen. Dieper rimt hij me. Hij gaat overeind zitten. Stevens lul staat keihard vooruit. Woordeloos geef ik hem toestemming voor zijn niet gestelde vraag. We willen allebei hetzelfde. Hij pakt zijn stijve pik vast en duwt hem tegen mijn anus. Zijn eikel gaat moeiteloos naar binnen. Ik voel hoe hij tegen mijn kringspier drukt. Stevig pak ik Steven bij zijn billen en druk hem met kracht naar binnen. De scherpe pijn trekt door mijn hele lichaam, maar verdwijnt na een paar seconden. “I am in heaven’ gil ik. “To hell with heaven, i am gonna fuck your brains out,” fluistert hij me grof in mijn oor. Steven neukt me met lange halen, dan weer kort en snel en diep en langzaam. Zijn grote lul schuurt zacht tegen mijn prostaat. Meedogenloos neukt hij me keihard in mijn kont. Hij trekt zich helemaal uit me om vervolgens zijn pik met grote kracht weer in me te pompen. Hij voert het ritme op. Ik merk dat hij klaar gaat komen. Dan valt hij op me neer. Ik voel de spasmen van zijn spuitende pik tegen mijn prostaat. Dat is voldoende voor me. Zonder mijn pik te hebben aangeraakt, spuit ik mijn kwak op mijn buik. Ik ben nog maar één keer eerder klaar-geneukt. “This ís heaven, ik ben nog nooit eerder zo goed geneukt,” jok ik om zijn ego te strelen.
Story URL: https://emailnewslettertemplates.info/stories/sportschool-1002882
Please log in or to post comments
If spammers comment on your content, only you can see and manage such comments Delete all
Lekker zo'n bezoekje, heerlijk hoe je het omschrijft
4 months ago
Reply
Heerlijk!!! Dankjewel
4 months ago
Reply
Zéér lekker geil verhaal geniet ervan
4 months ago
Reply
Wauw, wat een heerlijk geil verhaal!
4 months ago
Reply
Mooi verhaal Xxx
4 months ago
Reply
wow geil 
4 months ago
Reply
portugal. ~ ~ ~ japan. ~ ~ ~ italian. ~ ~ ~ espanian. ~ ~ ~ poland. ~ ~ ~ france. ~ ~ ~ russian. ~ ~ ~ mobile. ~ ~ ~ deutch. ~ ~ ~ niderlands. ~ ~ ~