Mali (Bamako naar Fana) vervolg

Na het ontbijt vertellen Arnoud en Henrique dat ze de auto en zichzelf klaar gaan maken voor onze trip morgen. Ik besluit rustig aan te doen en te blijven hangen in de heerlijke tuin. Alwin heeft afgesproken met een paar oude bekenden van zijn verblijf in Mali een paar jaar eerder. Ik lig heerlijk in een ligstoel en bekijk de bezigheden van de medewerkers van het hotel. Tegen luchtijd komt de man die ons heeft ingecheckt vragen of ik wil lunchen. Tijd om me voor te stellen, terwijk ik mijn hand uitsteek en mijn naam noem. vertelt hij dat hij Maalik heet. Volgens mijn bescheiden schatting loopt hij tegen de vijftig. Mooi grijs zoals Kofi Anan had. Ik vertel hem dat ik niks speciaal wil en dat ik simpelweg hetzelde lunch als zij van plan zijn. Bovendien dat ik de lunch met hen wil gebruiken. Naast Maalik zijn er nog twee mannen. Hij verteld dat hij de jongste (Arthur) naar de markt stuurt voor brood en verse groenten. De andere, Nabil, is een twintiger en gaat een salade maken als Arthur terug is.
Tevreden pak ik mijn boeken weer op. Abdellah Taïa, een marokkaanse schrijver die schrijft over een jonge homo in Tanger en Parijs. Ik heb de franse versie en de vertaling in het nederlands meegenomen om mijn roestige frans een beetje op te frissen. Als ik even ben weggedommeld komt Arthur me roepen voor de lunch. Hij moet de jongste bediende zijn, iemand die allerlei klusjes doet. Een jaar of achttien, bijzonder mooi donkere huid en een knap gezicht. Een verwassen t-shirt en een dunne kaki-broek, waar ik de contouren van zijn pik doorheen zie. Ik maak een mentale aantekening om hem wat van mijn kleding te geven bij terugkeer.

Maalik zit al aan tafels als Nabil met de luch komt aanlopen. De frisse goed aangemaakte salade met hardgekookte eieren en ansjovis smaken uitstekend. De drie mannen praten vrolijk met elkaar. ondanks mijn achterstand in het Frans, kan ik ze toch goed verstaan. Ze vragen ook vanalles aan mij. Ze willen weten over Nederland, wat ik daar doe en of ik vrouw en kinderen heb. De laaste vraag beantwoord ik eerlijk. Mali is niet een erg homo-vriendelijk land, maar ze lachen vriendelijk naar me. Vervolgens gaan ze over in Bambara, waar ik helemaal niks van versta. Ondertussen kijk Maalik me onderzoekend aan. Om de spanning te breken zeg ik dat de lunch heerlijk heeft gesmaakt en dat ik een middagdutje ga doen. Ook Maalik staat op en kondigt aan dat hij even mijn kamer gaat inspecteren. Arthur is niet altijd even nauwkeurig met de schoonmaak. Als Maalik de badkamer inloopt, ga ik op mijn bed liggen. Even later staat hij in de deuropening en wrijft opzichtig over een fikse bobbel in zijn dunne broek. Zijn harde pik staat links naar boven en komt net niet boven zijn broekrand uit. Hij kijk me doordringend aan. Ik ga op mijn knien op bed en wenk hem naar me toe. ondertussen heeft Maalik zijn broek al geopend en zakt op zijn enkels. Geen onderbroek en zijn bijzonder dikke besneden pik staat recht omhoog. Ik lik zijn eikel waar al een druppel voorvocht parelt. De lengte van ongeveer 20 cm kan ik wel hebben, maar ik twijfel over de dikte. Ik zeg tegen Maalik dat ik mijn best ga doen, maar niet weet of ik hem diep kan nemen. Zijn warme vlees duwt hij in mijn mond. Met veel spuug glijdt hij naar binnen.

Dan wordt er op de deur geklopt. Arthur vraagt of alles naar wens is en maakt ook tegelijkertijd de kamerdeur open. Hij glipt snel naar binnen en zegt iets in Bambara. Dit is duidelijk afgesproken werk. Dus daarom zaten ze te smoezen tijdens de lunch. Ik zie de pik van de jonge Arhur stijf in zijn dunne versleten broek afgetekekend. Het vooruitzicht van een witte kont heeft zijn uitwerking gehad. Ondertussen heeft Maalik zijn pik verder in mijn mond gewerkt. De dikte is zoals ik nog nooit heb gezien of gevoeld, de figuurlije 'beercan' lul. Uit mijn ooghoeken zie ik Arthur razend snel uit zijn kleren gaan. Tenger maar met een mooie lul. Lang en dun. Het past bij zijn lichaam. Hij stapt op Maalik af en ze beginnen hartstochtelijk te tongen. Arthur is dus niet alleen manusje-van-alles. Of juist wel. De lul van hem is nu ook binnen bereik en ik neem hem vlot en gemakkelijk helemaal in mijn keel. Ik hoor tevreden gegrom. Daarna pijp ik Maalik nog even, maar draai me al snel op mijn handen en knieen. Hij begrijpt mijn aanbod. Arthur kruipt met zijn kontje omhoog voor me. Ook ik begrijp het aanbod en ga enthousiast aan het aan de gang. Ondertussen voel ik dat Maalik zijn dikke pik in mijn kont wil hebben. Zijn dikke eikel tegen mijn opening. Ik ontspan me en zijn lul passeert mijn kringspier. Ik hoor tevreden gegrom aan de voor- en achterkant. Als Maalik voelt dat er weinig weerstand is begint hij me ruig te neuken. Ondertussen heeft Arthur zijn kontje ook ontspannen. Zo ver als mogelijk gaat mijn tong naar binnen. Maalik zegt iets in Bambara tegen Arthur. Hij schuift naast me en met zijn kontje naar Maalik. Ik voel de dikke penis uit mijn kont glijden, als ik achterom kijk staat Maalik achter Arthur. Zonder enige aarzeling ramt hij zijn pik in het jonge kontje. Ik kijk Arthur aan en hij mij. Zijn tevreden grijns maakt me nog geiler. Ik buig me naar hem en duw mijn tong in zijn mond. We tongen nat en sensueel. Arthur is een geweldige kusser. Ondertussen lijkt Maalik in trance, met zijn ogen dicht neukt hij mijn buurman. Terwijl ik Arthur kus, grijp ik hem tussen zijn benen. Zijn lange dunne lul is keihard. Ik mis de lul van Maalik en kruip op mijn knieen voor Arthur. Ik vraag aan Maalik om even te stoppen. Ik pak de pik van Arthur en duw hem bij mij naar binnen. 'Continuer' roep ik naar Maalik. Hard stoot Arthur zijn pik in me door de kracht van Maalik.

Ik begrijp nu dat Arthur écht het manusje-van-alles is. Het is duidelijk niet de eerste keer dat hij wordt gepakt door Maalik. Ik vraag aan niemand in het bijzonder of Nabil ook van de mannenseks is. Arthur vertelt me dat Nabil ze een keer heeft betrapt. Hij gluurde door het raam waar ze bezig waren, maar óók bleef kijken. Arthur kon zijn onderlichaam niet zien, maar duidelijk was dat hij zich af stond te trekken. Ik kruip naar voren en zeg tegen Arthur dat hij me moet rimmen. Ik maak ook duidelijk dat ik Maalik weer in me wil hebben. Hij kan hem nog genoeg krijgen, glimlach ik hem toe.

Als Arthur me even goed heeft opengerimd, positioneer ik me op de rand van het bed met mijn open 'kut' naar Maalik. Zonder mededogen ramt hij zijn dikke lul naar binnen. Arthur komt voor me zitten en kust me lief en aanmoedigend. Maalik neukt dan snel en dan weer helemaal eruit en weer hard erin. Hij gromt tevreden en zegt vanalles. Ondermeer dat hij mijn witte kont fantastisch vindt. Dan voert hij het tempo op, ik voel zijn warme zaad in me spuiten. Huigend hang hij over me heen en fluistert lieve woordjes in mijn oor. Dan duwt Arthur hem weg en steekt zijn pik in mijn met sperma gevulde anus. Hij kreunt dat hij zijn zaad niet wil verspillen en me wil bijvullen. Heftig gaat hij te keer en al snel spuit hij zijn zaad bij dat van Maalik.
We zijn alledrie uitgeput. Maalik en Arthur liggen beide op bed en ik kan het niet laten om de twee slap wordende lullen schoon te likken. Terwijl ik dat doe, zie ik vanuit mijn ooghoek iets bewegen. Nog net zie ik dat het Nabil was. Als ik zeg wat ik gezien heb moeten ze alle twee lachen. Maalik zegt dat het een kwestie van tijd is. Arthur voegt er aan toe dat hij Nabil al regelmatig heeft zien douchen en ook een keer heeft begluurd toen hij zich aan het aftrekken was. Hij was onder de indruk en dat hij niet kan wachten tot Maalik gelijk krijgt. Ik neem me voor om Nabil vanavond tijdens het diner eens goed te bestuderen.
Story URL: https://emailnewslettertemplates.info/stories/mali-bamako-naar-fana-vervolg-9688922
Please log in or to post comments
If spammers comment on your content, only you can see and manage such comments Delete all
Mmm...……………….. lekker geil verhaal hoor!!
1 month ago
Reply
espanian. ~ ~ ~ portugal. ~ ~ ~ niderlands. ~ ~ ~ deutch. ~ ~ ~ poland. ~ ~ ~ mobile. ~ ~ ~ france. ~ ~ ~ japan. ~ ~ ~ russian. ~ ~ ~ italian. ~ ~ ~